Nedenstående salgs- og leveringsbetingelser gælder for alle leverancer fra Sund Webshop.

Adresse:
Sund Webshop
v/ Janne Tholstrup
Odensegade 28 st th
2100 København Ø

Fortrydelsesret
Sund Webshop yder som loven foreskriver 14 dages fuld fortrydelsesret, hvilket betyder, at fra du har bestilt varen har du 14 dage til at fortryde din bestilling i og dermed få dine penge tilbage.

Fortrydelsesretten gælder kun for lagerførte varer og det vil være anført under varen, hvis der er fortrydelsesret.

Da Sund Webshop ikke fører lager, er de fleste varer du køber på Sund Webshop er bestillingsvarer, som bestilles specielt til dig. Derfor er de ikke omfattet af fortrydelsesretten.

Fortrydelsesretten udspringer af, at du som køber skal have mulighed for at undersøge varen, på samme måde som du ville kunne undersøge den i en fysisk butik. Du kan således kun fortryde et køb på en brugt vare, hvis “brugen” af varen svarer til, det du ville kunne gøre i en butik.

Såfremt du fortryder dit køb af en vare der er omfattet af fortrydelsesretten, og allerede har modtaget varen, skal du senest inden 14 dage returnere varerne til Sund Webshop på ovennævnte adresse. Ansvaret for varens bortkomst er din, indtil den er kommet Sund Webshop i hænde. Vi anbefaler derfor, at du sender varen retur med pakkepost, så pakken kan spores. Udgifterne til at sende pakken retur skal du selv afholde.

Den lovsikrede fortrydelsesret bortfalder, hvis du køber varer, der af fødevarestyrelsen kategoriseres som fødevarer. De fleste af de varer vi forhandler på Sund Webshop, er derfor ikke omfattet af fortrydelsesretten.

Leveringstidspunkt og transport
Levering af varer fra Sund Webshop anses for sket, når forbrugeren har fået varen udleveret. Risikoen for varerne, der er købt via bestilling og betaling til Sund Webshop, overgår således til dig som forbruger på tidspunktet for levering.

Bestilling og betaling af varer skal være modtaget senest den 15. i måneden og forsendelsen af varer sker fra Sund Webshop senest 14 dage efter – med mindre andet er anført. Ved bogbestillinger kan levering være længere.

Reklamation
Eventuelle fejl eller mangler ved varen, der konstateres ved levering, skal påberåbes uden ugrundet ophold, det vil sige i rimelig tid efter, at du har opdaget fejlen. Det sker ved, at rette henvendelse hurtigst muligt til Sund Webshop via mail på reklamation@sundwebshop.dk.

Det en din pligt at angive og på forlangende vise, hvordan fejlen eller manglen viser sig. Billed dokumentation er en rigtig god ide.

Pris og betaling
I denne butik kan du bestille dine varer online på www.sundwebshop.dk og betale direkte ved hjælp af mobilepay eller betaling med kreditkort via Paypal.

Alle priser i Sund Webshop er angivet inkl. moms.